Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα και Ανακοινώσεις

Στο  Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου η Άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει! Το Πάρκο του Απολιθωμένου δάσους ξεκινάει και φέτοες την λειτουργία του από την 1η Μαρτίου και μας υποδέχεται  με περισσότερα από 30 διαφορετικά φυτά, ήδη να ανθοφορούν.

Κάθε χρόνο αμυγδαλιές μαζί με τα κίτρινα λαμπερά άνθη του Σινέκιου, σηματοδοτούν την άνοιξη στην περιοχή του Πάρκου Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Αναζήτηση
Νέα & εκδηλώσεις
Κατηγορία
Πότε
Νέα

Tο Πανεπιστήμιο  του Qinghai στην Κίνα απένειμε  τον τίτλο του Διακεκριμένου Καθηγητή (Distinguished Professor) στον  Καθηγητή

Νέα

Εμβάθυνση της συνεργασίας σε θέματα διαχείρισης γεωπάρκων, εκπαίδευσης και τουρισμού

Η εντατικοποίηση της συνεργασίας μεταξύ των Γεωπάρκων Λέσβου και San’in Kaigan από την Ιαπωνία αποφασίστηκε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης υψηλόβαθμης αντιπροσωπείας από το Παγκόσμιο Γεωπάρκο της UNESCO San’in Kaigan στο Γεωπάρκο Λέσβου και το Απολιθωμένο Δάσος.

Νέα

Εμβάθυνση της συνεργασίας σε θέματα συντήρησης απολιθωμάτων, εκπαίδευσης και τουρισμού

Εκδηλώσεις

Η 11η Δεκεμβρίου καθιερώθηκε το 2003 από τα Ηνωμένα Έθνη ως Παγκόσμια Ημέρα Βουνού για να αναδείξει τον ζωτικό ρόλο που παίζει το βουνό στη ζωή των ανθρώπων και να υπενθυμίσει στη διεθνή κοινότητα την ευθύνη που έχει για τη διατήρησή του.

Εκπαιδευτικά

Μοναδικές βιωματικές εμπειρίες απέκτησαν οι μαθητές του σχολείου Açi High School

Εκπαιδευτικά

Εκπαιδευτικές δράσεις και ενημέρωση μαθητών και διευθυντών σχολικών μονάδων της Λήμνου