Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αγορές και καφέ
Πωλητήριο - Καφέ

Πωλητήριο

Στο πωλητήριο του Μουσείου μπορείτε να γνωρίσετε όλες τις εκδόσεις του αλλά και να προμηθευτείτε αναμνηστικά του Απολιθωμένου Δάσους. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μέσα από μια μεγάλη ποικιλία βιβλίων που αφορούν σε θέματα φυσικής ιστορίας.

Για τους μικρούς μας φίλους το πωλητήριο διαθέτει πολλά εκπαιδευτικά βιβλία και παιχνίδια.

Διατίθενται επίσης, χειροτεχνήματα ντόπιων καλλιτεχνών, κεραμικά και κοσμήματα αλλά και παραδοσιακά τοπικά προϊόντα που παράγουν οι Αγροτουριστικοί Συνεταιρισμοί Γυναικών και οι ντόπιοι παραγωγοί της Λέσβου όπως γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, ελαιόλαδο, ούζο, κρασί, μέλι, ζυμαρικά και πολλά ακόμα μοναδικής ποιότητας τοπικά προϊόντα.

Αναψυκτήριο

Στο αναψυκτήριο του Μουσείου μπορείτε να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας τον καφέ ή το αναψυκτικό σας, παραδοσιακά γλυκά κουταλιού και ροφήματα κάθε είδους από το πρωί.

Απολαύστε έναν παραδοσιακό ελληνικό καφέ και δοκιμάστε παραδοσιακά γλυκά κουταλιού ή κουλουράκια που παράγουν οι Αγροτουριστικοί Συνεταιρισμοί Γυναικών της Λέσβου. Στη μεγάλη βεράντα μπορείτε να ξεκουραστείτε και μαζί με το ζεστό η κρύο ρόφημά σας, να χαρείτε τη μαγευτική θέα προς το Αιγαίο, τον κόλπο Σιγρίου και τη Νησιώπη αλλά και το πιο όμορφο ηλιοβασίλεμα του νησιού.