Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τρόποι Πληρωμής

Μπορείτε να επιλέξτε μεταξύ διαφόρων τρόπων πληρωμής:

  • ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ Ή ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Σε πληρωμές με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, η χρέωση γίνεται σε αληθινό χρόνο. Ξεκινώντας τη διαδικασία πληρωμής, μεταβαίνετε αυτόματα στην ειδική σελίδα πληρωμών του Πειραιώς Paycenter. Εκεί ενημερώνεστε για τo ποσό της οφειλής σας και πληκτρολογείτε τα στοιχεία της κάρτας σας. Η διεκπεραίωση της πληρωμής γίνεται με απόλυτη ασφάλεια από το ePOS Paycenter και στο τέλος της διαδικασίας λαμβάνετε ενημέρωση ολοκλήρωσηςσυναλλαγής απο το e-shop.

  • PAYPAL

Για να αγοράσετε με το PayPal, επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και κάντε κλικ στο «Επιβεβαίωση πληρωμής». Στη συνέχεια, θα μεταβείτε αυτόματα στην ιστοσελίδα του PayPal για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.

  • ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, παρακαλούμε επιλέξτε αυτόν τον τρόπο πληρωμής και καταθέστε το ποσό στον λογαριασμό :

Τράπεζα Πειραιώς: GR66 0171 3550 0063 5514 8004 034 

Δικαιούχος: ΜΟΥΣΕΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟΛΙΘΩΜΕΝΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΛΕΣΒΟΥ

Υποδείξετε το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό  αγοράς  στα στοιχεία της κατάθεσης, όπως ακριβώς αυτό καταχωρήθηκε όταν έγινε η παραγγελία. Η παραγγελία θα αποσταλεί με την λήψη της κατάθεσης. Στην περίπτωση αυτή, η προθεσμία παράδοσης αρχίζει από την ημερομηνία εμφάνισης του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό μας λογαριασμό.

Η κατάθεση πρέπει να γίνει μέσα σε τρεις (3) εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας. Αν το αντίστοιχο ποσό δεν κατατεθεί, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Για τραπεζικό έμβασμα από εξωτερικό, κάθε χρέωση για μεταφορά χρημάτων επιβαρύνει τον πελάτη.

  • ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ με επιπλέον χρέωση 2 ευρώ