Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα και Ανακοινώσεις

Με τη λήξη της σχολικής χρονιάς ολοκληρώνονται τα εκπαιδευτικά προγράμματα των σχολικών μονάδων στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Νέα & εκδηλώσεις
Κατηγορία
Πότε
Νέα

Στα πλαίσια των δράσεων του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για την ανάδειξη του Απολιθωμένου Δάσους και των προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου, το Σάββατο 3 Ιουνίου, 22 ενήλικες βαθμοφόροι του κλάδου Ανιχνευτών (προσκόπων ηλικίας μαθητών Λυκείου) από όλη την Ελλάδα μαζί με έξι ενήλικες εκπαιδευτές επισκέφθηκαν τις προστατευόμενες περιοχές της Λέσβου.

Νέα

ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΓΕΩΠΑΡΚΑ UNESCO ΕΛΛΑΔΑΣ – ΚΥΠΡΟΥ

Νέα

Άνοιξη ενημέρωσης για τους υγροτόπους της Δυτικής Λέσβου είναι η φετινή. Στην τελευταία χρονιά του το πρόγραμμα ευελπιστεί να δώσει μια ιδιαίτερη ευκαιρία γνωριμίας με τους μοναδικούς και πολύτιμους υγροτόπους του νησιού μας σε μαθητές, επισκέπτες και το ευρύ κοινό.

Νέα

18 Μαΐου 2023

Την Πέμπτη 18 Μαΐου 2023 το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου γιορτάζει την Διεθνή Ημέρα Μουσείων με ελεύθερη είσοδο από τις 8 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα,  δίνοντας την ευκαιρία σε όλους για να γνωρίσουν το «Πράσινο Μουσείο».

Νέα

H υφυπουργός Τουρισμού κα. Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε σήμερα το Kέντρο Eνημέρωσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου, όπου ενημερώθηκε για τις δράσεις του Μουσείου που συμβάλουν στην ανάπτυξη δραστηριοτήτων εναλλακτικού τουρισμού στην Λεσβιακή φύση.

Νέα

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου/Κέντρο Περιβαλλοντικής Ενημέρωσης Καλλονής, λαμβάνοντας μέρος στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Μεταναστευτικών Πουλιών 2023 (που είναι για την Άνοιξη η 13η Μαΐου), σας προσκαλούν σε εξόρμηση παρατήρησης πουλιών.