Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Νέα και Ανακοινώσεις

Στο  Απολιθωμένο Δάσος της Λέσβου η Άνοιξη έχει ήδη ξεκινήσει! Το Πάρκο του Απολιθωμένου δάσους ξεκινάει και φέτοες την λειτουργία του από την 1η Μαρτίου και μας υποδέχεται  με περισσότερα από 30 διαφορετικά φυτά, ήδη να ανθοφορούν.

Κάθε χρόνο αμυγδαλιές μαζί με τα κίτρινα λαμπερά άνθη του Σινέκιου, σηματοδοτούν την άνοιξη στην περιοχή του Πάρκου Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου.

Αναζήτηση
Νέα & εκδηλώσεις
Κατηγορία
Πότε
Νέα

Ξεκίνησαν οι δράσεις ενημέρωσης για την καλοκαιρινή περίοδο που διοργανώνει το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου για τους επισκέπτες του Απολιθωμένου Δάσους.

Νέα

Σάββατο 24 Ιουνίου 2023, ώρα 11:00

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου διοργανώνει περιήγηση και επιστημονική ενημέρωση στο Πάρκο Σιγρίου το Σάββατο 24 Ιουνίου, στις 11:00.

Νέα

Με συμμετοχή κορυφαίων επιστημόνων από 12 χώρες πραγματοποιήθηκε με επιτυχία διεθνής συνάντηση με θέμα «Ανάδειξη γεωμνημείων προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου» για την παρουσίαση των αποτελεσμάτων του Υποέργου 5 της Πράξης «Δράσεις ανάδειξης προστατευόμενων περιοχών της Λέσβου» που οργάνωσε το απόγευμα από 12 έως 14 Ιουνίου 2023 το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στη Λέσβο.

Νέα

12-15 Ιουνίου 2023

Υψηλού επιπέδου συνάντηση  του Εκτελεστικού Συμβούλιο του Παγκόσμιου Δικτύου Γεωπάρκων πραγματοποιείται  στη Λέσβο από την Δευτέρα 12 έως την Τέταρτη 14 Ιουνίου 2023, με θέμα την εκτίμηση της πορείας του Δικτύου Γεωπάρκων τα τελευταία χρόνια, το οποίο περιλαμβάνει πλέον 195 Γεωπάρκα σε 48 χώρες, και το σχεδιασμό των επόμενων στρατηγικών δράσεων κατά την επόμενη διετία