Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ | ASK A CURATOR

29 Σεπτεμβρίου 2022
ASK A CURATOR DAY 2020
Ημερομηνία:

Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου συμμετέχει στην πρωτοβουλία #AskACurator Day και σας καλεί να πάρετε και εσείς μέρος.

Η διεθνής πρωτοβουλία #AskACurator Day αποτελεί μια προσπάθεια να δοθεί στο κοινό η μοναδική ευκαιρία να συνομιλήσει με το εξειδικευμένο προσωπικό των μουσείων μέσω των social media και να του απευθύνει ερωτήσεις για τις συλλογές, τις δράσεις και τη λειτουργία τους. Η #AskACurator Day είναι από τις πιο επιτυχημένες ψηφιακές δράσεις στην οποία συμμετέχουν κάθε χρόνο μουσεία από όλο τον κόσμο. Φέτος συμπληρώνει τα 10 χρόνια της και θα πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου 2020.

Τώρα έχετε την ευκαιρία να ρωτήσετε τους επιστήμονες, επιμελητές και συντηρητές του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου οτιδήποτε θα θέλατε να μάθετε για το Μουσείο, τις συλλογές, τις εκδόσεις και τις δραστηριότητές του ή για το Απολιθωμένο Δάσος και τις ανασκαφές που διεξάγονται στην περιοχή.

Μπορείτε να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας στο e-mail του Μουσείου (lesvospf@otenet.gr). Από την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 και κάθε Τετάρτη, το προσωπικό του Μουσείου θα απαντάει στις ερωτήσεις και στις απορίες σας με αναρτήσεις στα social media (Facebook & Instagram).