Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Διαδικτυακές εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια για το Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου

29 Απρ 2020
Εκπαιδευτικές δραστηριότητες
Ημερομηνία:
-

Όσοι μικροί φίλοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες μπορούν να στείλουν τις ζωγραφιές μαζί με το μικρό τους όνομα, την ηλικία τους και την έγκριση των γονιών τους στο e-mail του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου (lesvospf@otenet.gr) και το Μουσείο θα τα προβάλλει ηλεκτρονικά. 

Σας προσκαλούμε σε εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια από το σπίτι για οικογένειες και παιδιά για τους φίλους του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου

Σας αρέσει να παίζετε; Σας αρέσει να κάνετε εξερευνήσεις;

Τότε έχετε τη δυνατότητα  να συμμετάσχετε από το σπίτι στις ερευνητικές αποστολές των Μικρών Ερευνητών  στο Απολιθωμένο Δάσος Λέσβου.

Το Μουσείο καλεί όλους τους μικρούς του φίλους και τους γονείς τους, να γίνουν Μικροί Ερευνητές από το σπίτι και να συμμετάσχουν σε ποικίλες εκπαιδευτικές δραστηριότητες και παιχνίδια μέσα από ερευνητικές αποστολές αφιερωμένες κάθε φορά σε ένα ειδικό θέμα. 

Το εκπαιδευτικό υλικό θα δημοσιεύεται σε τακτά χρονικά διαστήματα στην ιστοσελίδα του Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου και σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Εκεί, ανάλογα με τη δραστηριότητα, μπορείτε να κατεβάσετε τις εκπαιδευτικές καρτέλες, να ζωγραφίσετε, να παίξετε, να ερευνήσετε και να ανακαλύψετε τα μυστικά του πλανήτη μας μέσα από ποικίλα εκπαιδευτικά έντυπα. 

Για περισσότερε πληροφορίες, ερωτήσεις ή απορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Απολιθωμένου Δάσους Λέσβου στέλνοντας μήνυμα στο e-mail: lesvospf@otenet.gr.